web analytics
Huisartsenpraktijk Volendam

Bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot evenement.

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnen locatie? Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of App? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft. 

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Probeer dan eerst de app te verwijderen en er opnieuw op te zeten. Er is momenteel een achterstand bij de GGD.

Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd (in de Beemster), kunnen wij u mogelijk helpen.

Stuurt u dan een e-mail naar praktijkpasdeloupdevries@ezorg.nl, geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl. Vermeld ook uw contactgegevens. Als het voor ons mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, dan sturen we u deze toe. Het is niet zinvol om onze praktijk hierover te bellen.                                                                                                         

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatie bewijs te komen. 

NHG geaccrediteerde praktijk